Publisert: , Oppdatert:
- Ane, Eide Kjæraas

WWF og det frivillige oljevernet

Den 31. oktober til 1.november 2017 arrangerer Kystverket det årlige «Nasjonalt seminar om beredskap mot akutt forurensning». Generalsekretær i WWF Nina Jensen, er en av årets foredragsholdere.

Nina Jensen kommer til Kystverkets seminar for å snakke om prosjektet som heter "Ren kyst". (Foto: WWF, Heidi K. Bang)

Jensen skal blant annet fortelle om «Ren kyst»- samarbeidet mellom Kystverket og WWF, som startet i 2005. Prosjektet går ut på at WWF med faglig støtte fra Kystverket, kurser frivillige i opprydding av oljeforurensning på strand og kyst. WWF’s mannskaper gjorde en betydelig innsats i oljevernaksjonene etter «Server», «Full City» og «Godafoss». Jensen ser derfor frem til å delta på beredskapsseminaret.

-       Seminaret er en flott møteplass for kompetanseutvikling og deling av erfaringer, for alle oss som på en eller annen måte er involvert i oljevernberedskapen, sier hun. 

Målgruppen for seminaret er ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører. Seminaret gjennomføres på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.

Her kan du se det foreløpige programmet: Program seminar akutt forurensning 2017.pdf

For påmelding: Pameldingseminar2017

Siste nytt