Publisert: , Oppdatert:

Fra vei til sjø i München

Sammen med ni norske havner deltok Kystverket på transport- og logistikkmessen i München nå i mai. Med mer enn 51 000 besøkende er messen verdens største innen logistikk, mobilitet, ITS og transport.

Målet med standen var å styrke dialogen med Kystverkets samarbeidspartnere og brukere, samt promotere etaten sammen med de norske havnene. Den norske pavillijongen var utformet for å vise norske havners fortrinn.

Messen hadde  ikke bare en økning i antall utstillere enn tidligere - den tiltrakk seg også flere besøkende enn noen gang før. Over 51 000 besøkende fra 134 land kom til München for å besøke tranport og logistikkmessen.

– Atmosfæren i hallene var usedvanlig forretningsfokusert, positiv og veldig fremtidsrettet. Sektoren befinner seg i en sterk oppadgående trend, uttalte Eugen Egetenmeir, administrerende direktør for Messe München.

Den en dagen besøkte delegater standen til Logistikk- og Transportindustriens Landsforening (LTL) , og fikk servert siste nytt innen sjøtransportens muligheter.

– Messen lever opp til sitt rykte som den største og viktigste transport-og logistikk messen i verden. Jeg er dypt imponert over de mange utstillerne som deltar, spesielt fra utlandet. Alle deler av verden er representert her, sa Tysklands samferdselsminister, Dr. Peter Ramsauer, under åpningen av arrangementet.

Siste nytt