Publisert: , Oppdatert:

Invitasjon til Temadager: Økonomi og akutt forurensning

Kystverket beredskapsavdelingen arrangerer en workshop med temaet ”Økonomi og akutt forurensning i et norsk og internasjonalt perspektiv”.

Kystverket vil i den anledning invitere deltagere fra IUAene.

Målgruppen for temadagene vil være økonomiansvarlig og leder, alt. nestleder i IUA, samt seksjonssjefer og vaktledere i BEA, og dedikert personell innen jus og økonomi i henhold til beredskapsplanen.

Temadagene starter tirsdag 22.11.11 kl. 0900 på Thon Hotel Åsgårdstrand og avsluttes onsdag 23.11.11 kl. 15.00.

Påmeldingsfrist 12.10.11

Kystverkets beredskapsavdeling dekker reisekostnadene og opphold under workshoppen for inntil 2 personer fra hvert IUA forutsatt at reisen bestilles på billigste måte (rabatterte billetter skal brukes). Diettkostnader som påløper under reisen må dekkes av den enkelte IUA.
Reiseutgifter for øvrig vil bli refundert etter statens satser for reiser innenlands. Vi oppfordrer de med lang reisevei til å bestille flybilletter etc. så snart som mulig slik at dette skjer på rimeligste måte.

Kystverket har forhåndsbestilt rom på Thon Hotel Åsgårdstrand. <br>Det er begrenset antall plasser, så vær raskt ute med påmelding.

Påmelding til temadagene med opplysning om det er behov for en eller to overnattinger kan sendes til: elin.nilssen@kystverket.no.

For ytterligere informasjon om temadagene kontakt: Wenche S. Stenvang wenche.stenvang@kystverket.no  (tlf. 3303 4812) eller Ingebjørg.G. Lislebø ingegjorg.lislebo@kystverket.no  (tlf. 3303 4830)

 

Relaterte dokumenter

Siste nytt