Publisert: , Oppdatert:

Nasjonalt beredskapsseminar i regi av Kystverket

Styrking av den lokale beredskapen mot akutt forurensning er hovedtemaet for Kystverkets årlige seminar for aktører og interessenter på dette området. Seminaret arrangeres i Bergen 1. og 2. november.

Målgruppen er først og fremst Norges 34 interkommunale utvalg mot akutt forurensning (IUA). Representanter fra oljeoperatørene og utstyrsprodusenter vil også delta på seminaret som finner sted i Bergen den 1. og 2. november.

Beredskapsavdelingen i Kystverket har satt sammen et aktuelt og variert program. I tillegg til  Kystverkets nye beredskapsanalyse og satsing på lokale og regionale beredskapsressurser, vil blant annet oljevern i isfylte farvann stå på programmet. Det vil også være mulighet til å få innblikk i ny oljevernteknologi. Flere leverandører av beredskapsutsyr vil stille ut sentrale produkter under de to dagene i Bergen.

- Det viktigste er kanskje likevel den erfaringsutvekslingen som finner sted på disse seminarene. Vi ønsker oss derfor stor deltagelse i år også, sier Kystverkets beredskapsdirektør Johan Marius Ly.

Kontaktperson for seminaret:

Elin Nilssen
tlf.: 330 34 887, mobil: 988 61 769
e-post: elin.nilssen@kystverket.no

 

Relaterte dokumenter

Siste nytt