Publisert: , Oppdatert:

Kyst- og havnekonferansen 2014 i Honningsvåg

Overordnet tema er ”maritim infrastruktur i nord” når Kystverket Troms og Finnmark inviterer til den årlige Kyst- og havnekonferansen i Honningsvåg. Årets utgave går av stabelen 22. og 23. oktober, med påmeldingsfrist 10. oktober.

Infrastruktur og samferdsel er selve grunnmuren for videre utvikling av industriell aktivitet i nord. Den fremtidige utviklingen i nord begynner å ta form. Samtidig synliggjøres infrastrukturbehovene i nord mer og mer, både på sjø og land.

Årets tema byr på en rekke spennende innlegg. Av foredragsholdere kan nevnes; Kystdirektør Kirsti Slotsvik, Felix Tschudi i Tschudi Group, Eni, Statoil med flere. I tillegg vil det være fokus på veien fra fiskeri til olje og gass, med flere spennende innlegg. (Se foreløpig program under "Relaterte dokumenter" til høyre.)

Konferansen starter kl. 09.00 den 22.oktober og avsluttes 23.oktober kl. 11.15. Endelig program vil foreligge i slutten av september.

Konferansen er rettet mot administrativ og politisk ledelse i kommuner, havnestyrer og havneledelse, næringsliv og organisasjoner med interesser og behov for maritim virksomhet og utvikling i nord.

Det er en konferanseavgift på kr 550,- per deltaker. Kystverket spanderer festmiddag på kvelden den 22.oktober.

Konferansen avholdes på samfunnshuset Turn.

Overnatting velges ved påmelding til konferanse.honningsvag@kystverket.no. (se påmeldingsskjema ute til høyre)

Påmeldingsfrist 10.oktober.

Relaterte dokumenter

Siste nytt