Publisert: , Oppdatert:
- Gro Kibsgaard-Petersen

Program for Kyst- og havnekonferansen 2015

Det er snart klart for den årlige Kyst- og havnekonferansen i Honningsvåg. Årets overordnede tema er ”Havovervåkning og beredskap, infrastruktur og samferdsel, og havne- og næringsutvikling”.

Konferansen går av stabelen 29. og 30. september 2015. Regiondirektør Kjersem gleder seg til konferansen og er fornøyd med at regionen har fått på plass et spennende program og foredragsholdere.

Årets tema byr på en rekke spennende og interessante innlegg. Av foredragsholdere kan vi nevne; tidligere fiskeriminister Svein Ludvigsen, ekspedisjonssjef i samferdselsdepartementet Ottar Ostnes, ENI Norge, Statens vegvesen med flere. For mer informasjon, se programmet til høyre på siden.

Konferansen starter kl. 09.00 den 29. september og avsluttes med lunsj kl. 11.00 den 30. september.

Konferansen er rettet mot administrativ og politisk ledelse i kommuner, havnestyrer og havneledelse, næringsliv og organisasjoner med interesse for maritim virksomhet og utvikling i nord.

For påmelding: Kyst- og havnekonferansen 2015

Påmeldingsfrist torsdag 17. september

Ved påmelding opplyser Dere om behov for overnatting, bespisning, samt ønske om å delta på konferansemiddag om kvelden 29. september.

Eventuell overnatting koordineres av Kystverket i forbindelse med påmeldingen, men dekkes av den enkelte deltager ved ankomst på hotellet. Pris: kr. 1070 i enkeltrom og kr. 1270 i dobbeltrom. Kystverket har reservert rom på Scandic Honningsvåg.

Det er en konferanseavgift på kr. 650 pr. deltaker. Konferansemiddag spanderer Kystverket Troms og Finnmark.

Konferansen holdes på samfunnshuset ”Turn”.

For øvrig kan vi opplyse om at det i forbindelse med konferansen vil være anledning å avtale møter med Plan- og kystforvaltningsavdelingen, Kystverket Troms og Finnmark. For slik avtale ring sentralbordet på telefon 07847, så vil De bli satt over til rette vedkommende.

Kystverket Troms og Finnmark oppfordrer flest mulig til å benytte muligheten konferansen gir til å få en faglig oppdatering, samt å dele erfaringer og informasjon med hverandre og Kystverket.

Dersom det skulle være spørsmål i forbindelse med konferansen kan disse rettes til konferanse.honningsvag@kystverket.no

Her finner du fullstendig program

Siste nytt