Hopp direkte til innhold

Forum for framtidas oljevern

Forum for framtidas oljevern er en årlig konferanse som skal styrke norsk oljevern ved å være en arena for samarbeid og felles forståelse for behov og utfordringer ved innsats mot akutt forurensning.

Konferansen skal bidra til å sikre at forskning og utvikling er relevant for den operative beredskapen. Det skal være en arena for å avdekke og skape felles forståelse for utfordringer og kunnskapsbehov når det gjelder oljevern og legge til rette for økt kunnskaps- og teknologiutvikling. Forum for framtidas oljevern samler operative aktører, industrien, myndigheter, akademia, forskningsinstitutter og andre til en felles innsats for oljevernberedskapen.

MELD DEG PÅ NÅ! Årets seminar blir avholdt i Svolvær, 2. og 3. september. Her finner du påmelding.

 • 2024

  I år samles bredden av norsk oljevern seg i Svolvær i Lofoten, og en rekke spennende temaer skal diskuteres.
 • 2023

  Høstens konferanse om framtidas oljevern var hel-digital og ble sendt onsdag 6. september - direkte fra vårt fartøy OV Skomvær i området Lofoten og Vesterålen. Hovedtema var Kyst- og strandsoneberedskap.
 • 2022

  I 2022 ble Forum for framtidas oljevern arrangert i Svolvær 7. og 8. september. Forumet var delt i tre deler med ulike temaer: Oppdatering fra tidligere konferanser, deteksjon og kartlegging og bekjemping av oljetyper med utfordrende egenskaper.
 • 2021

  Konferansen ble gjennomført på Thon Hotel Svolvær 14. og 15. september 2021. Tema for årets konferanse var oljevern i kyst- og strandsone.
Til toppen