Hopp direkte til innhold

Velkommen til Kystverkets beredskapsseminar 2023

Velkommen til Kystverkets beredskapsseminar 2023. Årets seminar arrangeres 31. oktober og 1. november på Artilleriverkstedet i Horten.

Kystverkets arrangerer sitt årlige nasjonale seminar om beredskap mot akutt forurensning 31. oktober og 1. november 2023. Seminaret gjennomføres fysisk i Artilleriverkstedet på Karljohansvern i Horten.

Seminaret er åpent for alle, men målgruppen er primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

Seminaret starter tirsdag 31. oktober 2023 med registrering kl. 0900 og avsluttes med lunsj onsdag 1. november kl. 12.15.


Påmeldingsfrist er 6. oktober - k
likk her for å melde deg på

 

Digital deltakelse

For deg som ikke har mulighet til å komme til Horten, vil seminaret streames. Lenke blir lagt ut når det nærmer seg. 

 

Hvem kan komme?

Seminaret er åpent for alle, men som tidligere år er målgruppen primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

For leverandører

Det vil bli anledning for leverandører til å ha en stand med plass til brosjyremateriell og enklere demo av materiell/utstyr slik som på tidligere seminarer,. Det er begrenset antall standplasser så vær tidlig ute med påmelding. Skulle etterspørselen bli for stor må vi dessverre gi avslag til de sist påmeldte.

 

Til toppen