Hopp direkte til innhold

Velkommen til Kystverkets beredskapsseminar 2022

I år arrangeres beredskapsseminaret som et jubileumsseminar, i forbindelse med at norsk oljevern er 50 år i år.

Årets seminar arrangeres 1. og 2. november, på Artilleriverkstedet i Horten.

Om du skal være med på ett beredskapsseminar i din karriere - da burde det bli dette. 

Som vanlig blir det interessante foredrag - vi kommer både til å mimre litt tilbake på de 50 årene som har vært, samt se fremover på hvilke utfordringer vi kommer til å møte og hvordan vi best kan forberede oss. Det er Arne Hjeltnes som skal være konfransier. 

Seminaret starter tirsdag 1. november 2022 klokken 10.00, og avsluttes med lunsj onsdag 2. november klokken 12.00. 

Det vil bli satt opp busstransport fra Artilleriverkstedet til Skoppum stasjon kl. 1245 etter endt seminar for de som skal til Gardermoen eller Torp flyplass.

Hvem kan komme?

Seminaret er åpent for alle, men som tidligere år er målgruppen primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

Utstilling og museumsbesøk

I tillegg til spennende foredrag vil du få muligheten til å se Kystverkets utstilling om oljevernet gjennom 50 år, og det blir mulighet for å få med seg noe av det Horten har å by på av museer. Via påmeldingsskjemaet kan du melde deg på besøk på enten Marinemuseet, Museumsskipet KNM Narvik eller Preus fotomuseum. Disse besøkene gjennomføres i forlengelsen av lunsjen på seminarets første dag. 

For leverandører

Det vil bli anledning for leverandører til å ha en stand med plass til brosjyremateriell og enklere demo av materiell/utstyr slik som på tidligere seminarer, i år uten standavgift. Det er begrenset antall standplasser så vær tidlig ute med påmelding. Skulle etterspørselen bli for stor må vi dessverre gi avslag til de sist påmeldte.

Digital deltakelse

For deg som ikke har mulighet til å komme til Horten, vil seminaret streames. 

Omvisning i Kystverkets lokaler

Det vil bli anledning til å bli med på omvisning i Kystverkets lokaler i Horten etter at seminaret er ferdig onsdag ettermiddag. Det inkluderer omvisning i depotet, testhallen og i trafikksentralen. 

Til toppen