Hopp direkte til innhold

Søk i vår kunnskapsdatabase

I vår kunnskapsdatabase har vi gjort vitenskapelig og erfaringsbasert kunnskap om sjøtransport, miljøberedskap, sjøsikkerhet og sjøveien tilgjengelig for publikum. Her kan du søke og laste ned informasjon om ulike temaer knyttet til våre ansvarsområder.

Gå til kunnskapsdatabasen

Databasen har blitt opprettet etter bestilling fra departementet. Målet var i første omgang å dele informasjon om oljevern fra ulike kilder og aktører i en brukervennlig nettløsning. Løsningen er nå utvidet til å gjelde temaer fra hele Kystverket.

Du kan finne informasjon om oljevern, klima og miljø, sjømerking, utdyping, nærskipsfart, havner og gods, og sjøsikkerhet ‒ for å nevne noen temaer. Du kan blant annet sortere på innholdstype, tema og utgiver. Vi legger inn nytt innhold fortløpende. 

Gjennom våre maritime oppgaver og ansvarsområder har vi opparbeidet oss mye kunnskap om sjøtransport, oljevern og miljøberedskap, sjøsikkerhet og sjøveien. En viktig målsetning for oss er å utvikle, sammenstille og dele kompetanse om Kystverkets virksomhetsområder, slik at dette også kommer samfunnet til gode.

  • Kunnskapsdatabasen

    Her finner du vitenskapelig og erfaringsbasert informasjon knyttet til vår virksomhet. Bruk filter- eller søkefunksjonen for å finne det du søker etter. Nye dokumenter legges fortløpende til databasen.
Til toppen