Hopp direkte til innhold

Kom i kontakt med rett person i plansaker!

Har du opplevd å bli sendt på en saksbehandler-rundgang på telefonen når du har spørsmål om Kystverkets arbeid eller rolle i kommuneplan, reguleringsplan eller verneplan? For å være sikker på at du får best mulig hjelp på kortest mulig tid har vi nå laget et digitalt kontaktskjema som sørger for at henvendelsen din umiddelbart kommer til rett saksbehandler hos oss.

Skjermbilde av skjemaet som skal gjøre det lettere å få kontakt med den rette saksbehandleren i plansaker.



Møter, ferieavvikling, omorganiseringer; årsakene kan være mange til at det noen ganger er vanskelig å få umiddelbar kontakt med rette vedkommende på telefon. Vi som jobber med å passe på sjøtransport og havn sitter dessuten spredt langs hele kysten for å ha god lokalkunnskap om hva som foregår mellom Halden og Kirkenes. Alle kan ikke alt, og for å slippe å bli satt over til «feil» person, bør du bruke vårt kontaktskjema.

Med det digitale kontaktskjemaet vil henvendelsen din bli rutet direkte til rett person, som så skal gi deg svar eller ta kontakt med deg så raskt som praktisk mulig. I skjemaet velger du fylke og hva du vil ha svar på, og du får også velge om du vil bli oppringt eller få svar på epost.

 

Til toppen